Sponsors - Watergras

Sponsors

Sponsors

Kledingsponsor Vereniging:  Voetbalshop.nlSubsponsoren GZV Watergras 1:
Mourits Advocatenkantoor 
Sport Academy 
Stubbe Logistiek 
KFC Gouda
JointForce development

Teamsponsoren 
Kempkes Optiek
Mulder Mazda
Delmo Groep
E-Benefits
Webtify
Growth United

Hoofdsponsor 

U als sponsor zoekt:

Een team wat op het hoogste zaalvoetbalniveau in Nederland speelt. Een team wat verrast en momenteel in de subtop staat, met aandacht in traditionele en moderne media. Een team wat volle zalen trekt met een jeugdig publiek.

Of zoekt u een vriendenteam wat op een ander niveau speelt maar waar u ook mogelijk bij betrokken bij wilt zijn, u heeft de keuze uit wel 30 teams!

Wij zijn een gezellige club met gemiddeld ronde de twintig teams en meer dan 200 leden! Een club met een duidelijke maatschappelijke als sportieve verantwoordelijkheid.

U heeft ons gevonden! Bel onze Hans: 06-53328672 of mail naar sponsoring@watergras.nl
Namens het bestuur en alle leden van Watergras!

Subsponsoren 

Bij GZV Watergras is ook nog alle ruimte voor uw logo/uiting als subsponsor op het shirt (achterzijde/broek) en/of een reclamebord in de zaal. Veel is mogelijk! neemt u vooral contact op via: 06-53328672 of sponsoring@watergras.nl

Teamsponsoren

GZV Watergras heeft jaarlijks gemiddeld meer dan 20 teams spelen in de KNVB competitie voor mannen en dames alsmede in de KNVB Hallencompetitie. U kunt ook een team sponsoren als teamsponsor! Steun een (bekend) team met bijvoorbeeld nieuwe kleding en een kleine bijdrag aan de club zelf. Neem contact op via sponsoring@watergras.nl


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!