Sponsors

Aanmelding teams en nieuwe leden

Aanmelding teams en nieuwe leden 

 

LET OP!  Ben je alleen en zoek je een team of zijn jullie een team en zoeken jullie nog spelers?  Meld je in deze appgroep en wellicht vind je een team of speler!

 

 

Senioren-team 
De aanmelding alsook de contributiebetaling vindt plaats per team. Elk team dat zich aanmeldt kiest een vertegenwoordiger uit zijn midden die ruim voorafgaand aan het seizoen een Aanmeldingsformulier Teams invult, ondertekent en inlevert bij de Ledenadministratie / het Secretariaat van de vereniging (via post of via scan/mail naar info@watergras.nl)

Op het aanmeldingsformulier dient tevens te worden aangegeven of men wil deelnemen aan de reguliere KNVB-competitie dan wel de Hallen-competitie. Daarnaast wordt een ingevuld formulier Samenstelling Team bijgevoegd, waarop de gegevens van de betrokken teamleden staan vermeld. 
 
Ook de al bestaande Watergras-teams volgen ieder jaar opnieuw de hierboven genoemde procedure.


 Junioren-team 
Voor Junioren-teams (Jeugd Onder 19) geldt dezelfde procedure als voor de Senioren. Zij maken echter gebruik van het aanmeldingsformulier Junioren-teams (zie hieronder) en betalen een aangepaste teamcontributie. 
 
Voor minderjarige spelers (jonger dan 18) is zowel voor de teamaanmelding als voor de individuele aanmelding een handtekening van één van de ouders of verzorgers vereist.    
Nieuw lid 
Een verzoek om lid te worden van de vereniging kan uitsluitend plaatsvinden door middel van een Aanmeldingsformulier Nieuwe Leden, dat moet worden ingediend bij de Ledenadministratie/ het Secretariaat van de vereniging (via post of via scan/mail naar info@watergras.nl). Daartoe berekent de vereniging inschrijfkosten van €15,-.
 
Men verplicht zich minimaal één seizoen lid te blijven, als speler van een team dat deelneemt aan de reguliere KNVB-competitie of de Hallen-competitie. Verder dient een nieuw lid het thuistenue van de vereniging aan te schaffen via de website van GZV Watergras.  

 

GZV Watergras maakt gebruik van teamcontributies, een nieuw lid kan zich alleen aanmelden als onderdeel van een team.


Formulieren en informatie.

De benodigde informatie en formulieren tref je aan in onderstaande documenten. Deze kunnen worden gedownload en geprint. 

 

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je deze stellen via ons email-adres info@watergras.nl. 


Voor de kosten van contributie, inschrijving en het verenigingstenue verwijzen we je naar de rubriek Kosten lidmaatschap GZV Watergras. 

 

We heten je van harte welkom bij onze vereniging en wensen je veel speelplezier in het komende seizoen. 

Bestuur GZV Watergras 

 

  

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!