Sponsors

Kosten

Kosten lidmaatschap GZV Watergras 

Contributie aanmelding team 
De contributie wordt jaarlijks vastgesteld in een Ledenvergadering GZV Watergras en wordt per team in rekening gebracht. Een team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers/speelsters. Voor elke extra speler boven de tien op het 'formulier samenstelling team' zal €140,- (10% van huidig bedrag teamcontributie) gerekend worden.

De teamcontributie voor het seizoen 2022-2023 bedraagt € 1.400,-- voor Senioren-teams. Junioren-teams betalen een aangepaste contributie van € 950,-- per seizoen. 

                                                             Senioren     Junioren 

Bij   7 spelers betaal je per speler: € 200,---        € 135,71

Bij   8 spelers betaal je per speler: € 175,---        € 118,75

Bij   9 spelers betaal je per speler: € 155,56       € 105,56

Bij 10 spelers betaal je per speler: € 140,---        € 95,--- 

Inschrijfkosten nieuwe leden 
De inschrijfkosten voor een nieuw lid bedragen eenmalig € 15,--. Dit bedrag dient meteen bij de aanmelding te worden voldaan. 

Kleding en overige zaalvoetbal-artikelen 
De leden van GZV Watergras zijn verplicht een thuistenue aan te schaffen via de verenigings- webshop, die is aangesloten op de site van Kledingsponsor Voetbalshop.nl.

Het thuistenue bedraagt eenmalig circa € 60,--. Ook overige zaalvoetbal-artikelen – zoals sportschoenen – zijn voor een redelijke prijs verkrijgbaar via de webshop. 

De keuze van het tenue – met name de kleurencombinatie – voor een nieuw Hallen-team vindt plaats in overleg met het bestuur. Meer informatie via info@watergras.nl


Voor meer informatie en de benodigde formulieren wordt verwezen naar de pagina ‘Aanmelding teams en nieuwe leden’. 


 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!