Kosten - Watergras

Sponsors

Kosten

 

Kosten lidmaatschap GZV Watergras

Contributie aanmelding team
De contributie wordt jaarlijks vastgesteld in een Ledenvergadering GZV Watergras en wordt per team in rekening gebracht. Een team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers/speelsters. Voor elke extra speler boven de 10 op het formulier ‘Samenstelling Team’ zal 10% van het totale bedrag teamcontributie berekend worden. Zie daarvoor tevens artikel 4 van de Regeling Teamcontributie

De teamcontributie voor het seizoen 2023-2024 is niet gewijzigd en bedraagt € 1.400,-- voor Senioren-teams. Junioren-teams betalen een aangepaste contributie van € 950,-- per seizoen. 

                                                           Senioren       Junioren 
Bij 7 spelers betaal je per speler:   € 200,---       € 135,71 
Bij 8 spelers betaal je per speler:   € 175,---       € 118,75 
Bij 9 spelers betaal je per speler:   € 155,56      € 105,56 
Bij 10 spelers betaal je per speler: € 140,---.     € 95,--- 

Kleding en overige zaalvoetbal-artikelen
De leden van GZV Watergras zijn verplicht een thuistenue aan te schaffen via de verenigingswebshop die is aangesloten op de site van onze (kleding)sponsor Voetbalshop.nl. Het thuistenue bedraagt eenmalig circa € 60,--. Ook overige zaalvoetbal-artikelen – zoals sportschoenen – zijn voor een redelijke prijs verkrijgbaar via de webshop. 

De keuze van de kleur voor het tenue voor een nieuw Hallen-team is vrij. Het tenue dient wel gekocht te worden bij Voetbalshop.nl, van het merk NIKE en voorzien van het Watergraslogo. Omdat daardoor de kans bestaat dat een ander hallenteam in eenzelfde kleur speelt; koop dan ook hesjes.

Voor de aanmeldingsprocedure en de benodigde formulieren/ documenten wordt verwezen naar de pagina ‘Aanmelding teams en nieuwe leden’

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!