Wedstrijdverslag Watergras - FCWestland 2

20 april 2010 12:45

Watergras veegt FCWestland 2 van de mat.

Afgelopen vrijdagavond mocht Watergras weer thuis aantreden in sporthal de Mammoet tegen FC Westland 2 uit Naaldwijk. De Naaldwijkers konden reeds niks meer behalen of verliezen in de competitie dus voor hun stond er niks op het spel. Voor Watergras daarentegen wel. Watergras moest winnen om zicht te houden op een periodetitel om deel te kunnen nemen aan de nacompetitie.

De wedstrijd begon wat stroef maar toch al vrij snel begon de doelpuntenmachine van Watergras warm te worden en zo wist Watergras voor rust nog uit te lopen naar een 6-0 voorsprong. Ondanks dat de doelpuntenmachine ook de tweede helft goed op dreef was werd het geen hoogstaande wedstrijd en was het baltempo wel aan de lage kant. Uiteindelijk wist watergras nog uit te lopen naar 13-2 wat tevens ook de einduitslag van de wedstrijd was. Al met al werden de 3 belangrijke punten relatief eenvoudig binnen gehaald en kan Watergras vooruitkijken naar de laatste 2 belangrijke competitieduels tegen Westlandia en Lugdunum.