Sponsors

Wedstrijdverslag SC Dosti - SV Watergras

18 maart 2010 12:30

SV. Watergras haal flink uit bij SC Dosti

Woensdagavond 17 Maart moest Watergras in het topsportcentrum naast de Rotterdamse kuip aantreden tegen SC Dosti. Na de belangrijke overwinning van vorige week wist Watergras dat de laatste 4 wedstrijden gewonnen moesten worden en het doelsaldo zou nog wel eens belangrijk kunnen worden.

De score werd al vrij vroeg in de 3e minuut van de wedstrijd geopend door Mohammed Bellahcen. Na deze treffer wist Dosti nog terug te komen naar 1-1 echter na deze goal werd het een waar doelpuntenfestijn. Tot aan de rust liep de score al op naar een 1-6 voorsprong.

Na de rust mocht Jeffrey Vonk doelman Arjan Bouwers vervangen en zo zijn eerste minuten maken in het eerste team van Watergras en hij keepte ene uitstekende wedstrijd.

Na rust duurde het slechts 2 minuten alvorens de 7e treffer binnen geschoten maar na deze treffer verslapte Watergras iets. Dosti kreeg een aantal kansen en Watergras werd slordig in de afronding. Dosti wist hiervan te profiteren en de 2-7 aan te tekenen maar echt terugkomen in de wedstrijd zat er niet in. Pas in de laatste 10 minuten van de wedstrijd werd de voorsprong pas verder uitgebreid naar 2-12 en bleef er niks meer over voor Dosti.

Al met al waren de 3 punten verdiend mee naar Gouda genomen en had bijna elke speler wel z'n doelpuntje meegepakt. Het gecreëerde doelsaldo kan mogelijk later dit seizoen nog een goede uitgangspositie opleveren voor Watergras.

De volgende wedstrijd is thuis in sporthal de Mammoet op 26 Maart om 21:00 uur tegen Lugdunum.