Sponsors

Wedstrijdverslag AGE - Watergras

28 februari 2010 15:45

Watergras wint bij naaste concurrent AGE

Watergras heeft goede zaken gedaan in de strijd om de bovenste plaatsen. Uit tegen concurrent Age werd met maar liefst 2-6 gewonnen. Daar zag het in de beginfase echter niet naar uit. Age startte sterk en scoorde binnen 3 minuten 2 maal en zo keek Watergras tegen een 2-0 achterstand aan. Watergras rechtte de rug en ging op zoek naar de aansluiting en kwam al snel op 2-1 door een fraai doelpunt van Adil Akanioui. Watergras ging verder met aanvallen, het kreeg genoeg kansen maar moest wachten tot de 15e minuut voordat het op gelijke hoogte kwam. Een mooie 1-2 door Soufiane Chairi en Tom Rietberg werd door laatstgenoemde tot doelpunt gepromoveerd. Tot de rust kansen aan beide kanten, keeper Arjan Bouwers redde bekwaam maar ook stond de paal in de weg. Aan de andere kant werd de bal 2 maal van de lijn gehaald en stond ook daar de paal in de weg. Bij rust waren beide ploegen dan ook terecht in evenwicht. Na rust een veel sterker Watergras, het speelde de tegenstander helemaal zoek. Met prachtig combinatie voetbal volgde kansen elkaar in rap tempo op, de mooiste was er voor Zakaria Bodouaou na een prachtige hakbal van Tom Rietberg maar de bal ging rakelings naast het doel. In een tijdsbestek van 5 minuten besliste Arjen Potharst en Zakaria Bodouaou het duel, 2-4. Watergras was heer en meester en had eigenlijk veel meer afstand moeten nemen dit gebeurde pas 5 minuten voor tijd. Anouar Chairi schoot Watergras naar een 2-5 voorsprong. De laatste treffer was een bijzondere. Watergras had maar liefst 2 gele kaarten moeten verduren en stond derhalve met maar 2 veldspelers en een keeper. Via goed verdedigingswerk van het trio Adil Akanioui, Tom Rietberg en Arjan Bouwers hielden ze de aanvallen tegen en scoorde ze zelfs in de counter, 2-6. Zelfs het thuispubliek was hiervan onder de indruk en kon een groot applaus dan ook niet laten.