Sponsors

Watergras Dames 2 boekt overwinning op ongeslagen nummer 1

18 december 2009 14:45

Het 2e damesteam van Watergras speelde maandag 14 december een thuiswedstrijd tegen Mazzelstars Da1.

Mazzelstars Da1 wist dit seizoen iedere wedstrijd voor de competitie nog te winnen en staat dus stevig boven aan KOP.

De dames van Watergras 2 voorzagen een pittige wedstrijd en dit bleek een reële verwachting. Mazzelstars Da1 heeft een team met veel individuele kwaliteiten en de verdediging van Watergras had hier ook een flinke kluif aan.

Toch bleef Watergras zijn eigen wedstrijd spelen, wat in de eerste helft resulteerde in een 1-0 voorsprong. Na een mooi uitgespeelde aanval kwam Mazzelstars langszij, maar nog voor rust wist Watergras de voorsprong weer terug te pakken.

In de tweede helft vergrootte Watergras vanuit een hoekschop de voorsprong naar 3-1. De verdedigsters en keepster van Watergras bleven de aanvallen van Mazzelstars geconcentreerd afslaan. Halverwege de tweede helft wist Mazzelstars de achterstand nog te verkleinen

naar 3-2, maar door goed mee verdedigen van de aanvallers van  Watergras en tactisch wisselen wist Watergras de voorsprong vast te houden.

Door deze fantastische overwinning gaat Watergras Da2 met een (waarschijnlijk) gedeelde 4e plek het nieuwe jaar in. (uitslagen van 2 belangrijke wedstrijden waren nog niet bekend)