Sponsors

Wedstrijdverslag Lugdunum Watergras

18 november 2009 23:45

Eenvoudige zege van Watergras

Watergras mocht na de lange rustperiode vanwege de KNVB bekercompetitie eindelijk weer spelen voor de competitie. Lugdunum was de gastheer voor dit duel en welke middels de nacompetitie gepromoveerd was. De gastheren begonnen goed en kwamen al snel op een 1-0 voorsprong echter kwam er al snel een antwoord van Mohammed Bellahcen op deze treffer en werd de stand gelijk getrokken. Na deze treffer nam Watergras het initiatief over en liep in korte tijd uit naar 1-4. Lugdunum wist echter toch de combinaties te vinden om met de doorlopende man van achteruit gevaarlijk te worden. Deze tactiek leidde nog tot 2 goals voor rust maar ook hier had Watergras gelijk een antwoord op met twee treffers van Tom Rietberg en Zakaria Bodouaou. De ruststand was hierdoor 3-6 in het voordeel van Watergras.

Lugdunum probeerde na rust nog terug te komen in de wedstrijd en scoorde de 4-6 echter beging Ludunum daarna teveel overtredingen wat tot enkele gele en zelfs een rode kaart leidde. Door deze kaarten werd het al vrij snel een doelpuntrijke wedstrijd en vielen er vele goals voor Watergras 4-11. In de slotfase van de wedstrijd verzwakte de concentratie en liet Watergras Lugdunum er zelfs uitkomen en de score tot 6-11te trekken. De laatste 2 goals waren weer voor Watergras waardoor de eindstand op 6-13 kwam. Ondanks de vele tegengoals was de zege niet in gevaar gekomen en nam Watergras de 3 punten mee naar huis.