Sponsors

Wedstrijdverslag Watergras Dosti

25 oktober 2009 12:45

Watergras hersteld zich tegen Dosti

Na de nederlaag van vorige week moesten de zaalvoetballers van Watergras weer flink aan de bak in de 1e divisie. Er stond een lastige tegenstander "Dosti" op het programma waar Watergras in voorgaande seizoenen lastige wedstrijden tegen kende. Daarnaast was de selectie iets uitgedund vanwege een schorsing en afwezigheid. Dus de ploeg van Ton Degenkamp moest op scherp staan.

Watergras begon de eerste helft goed met verzorgd spel en opbouwend goed spel zodat er veelvuldig balbezit ontstond en er een solide basis gelegd werd om goede aanvallen op te zetten. Deze goede aanvallen begonnen zo rond de 10e minuut flink op gang te komen waardoor de score al vrij snel opliep naar 2-0 door respectievelijk Zakaria Bodouaou en Tom Rietberg. Na deze twee goals kwam er een periode dat Dosti iets meer op de aanval ging spelen en Watergras iets terugzakte  dit werd echter niet heel gevaarlijk. In zo'n aanval van Dosti zorgde Leroy Brank voor een goede onderschepping en kwam er met een hele snelle counter uit en zorgde nog vlak voor rust dat er een stand van 3-0 op het bord stond.

Na de rust probeerde Watergras het spel van de eerste helft door te zetten maar al snel werd duidelijk dat Dosti meer en meer druk ging zetten en op de aanval ging spelen. Het was echter wel Watergras wat uit een mooie aanval de 4-0 wist aan te tekenen door Zakaria Bodouaou.

Met een stand van 4-0 gooide Dosti alles op de aanval en oefende veel druk uit vooruit en wist door een individuele actie aan de rechterflank te scoren te komen. Kort na deze goal kon Dosti uit een rommelige situatie zelfs nog de 4-2 aantekenen en begon Dosti er stilaan in te geloven. Echter nog geen 2 minuten later wist Tom Rietberg uit de kluts nog een doelpuntje mee te pikken waardoor de marge weer 3 goals was. Door deze ruime marge en de korte tijd op de klok  werd het erg lastig voor Dosti en vielen er nog 2 goals uit de counter waardoor Watergras verder uitliep. Vlak voor tijd werdhet nog 7-3 door een strafschop welke wel heel gemakkelijk gegeven werd door de scheidsrechter.

De komende 2 weken zal Watergras niet in actie komen vanwege de districtsbekerwedstrijden die plaats zullen vinden waaraan Watergras niet deelneemt vanwege de deelname in de Landelijke bekercompetitie.