Sponsors

Wedstrijdverslag Watergras - AGE

22 oktober 2009 16:00

Watergras weet weer wat verliezen is

Na ruim een jaar kwam er een einde de ene na de andere overwinning van Watergras, het bezoekende Age nam de punten mee. In een ware thriller was Watergras de 1e helft de betere ploeg en had Age het na rust beter op orde. Age nam al snel de leiding, Watergras herstelde zich snel en nam via Tom Rietberg (2x) een voorsprong. Voor rust nog wat kansen over en  weer maar Watergras had wel het betere van het spel. Na rust begon Watergras sterk, een prachtig aanval via Zakaria Bouadoua en Soufiane Chairi schoot laatstgenoemde de bal prachtig tegen de touwen. Een comfortabele en verdiende 3-1 voorsprong. Na deze goal verloor Watergras de controle over de wedstrijd, het liep veels te ver achteruit en kwam er zelf niet meer aan te pas. Ook de man meer situatie (beide kanten kregen 2x geel) speelden de bezoekers beter uit, en kwam zo op een 3-5 voorsprong. Vlak voor tijd nog een prachtige aanval over meerdere schijven waar Zakaria Bouadoua het laatste zetje gaf, het was te laat en zo verloor Watergras deze competitie voor de 1e maal.