Sponsors

OACN-Boys vs Watergras

17 oktober 2009 18:15

Watergras Haalt uit

Watergras heeft de uitwedstrijd bij de rode lantaarndrager Oacn Boys met een monsterzege afgesloten, met speels gemak liet Watergras de gastheren alle hoeken van de zaal zien en werd het uiteindelijk 13-0. Soufian Chairi opende al snel de score, daarna werd keeper Arjan Bouwers een paar keer op de proef gesteld. Het duurde uiteindelijk 15 minuten voor dat Watergras weer het net vond, Tom Rietberg knalde een vrije trap binnen. Het ijs was gebroken en Watergras creëerde de ene aanval na de andere, Tom Rietberg 2x en Adil Akanoui zorgden voor een 0-5 ruststand. Na rust bleef Watergras geconcentreerd spelen, Oacn Boys kwam er niet meer aan. Watergras had duidelijk geen medelijden en scoorde de 2e helft maar liefst 8x, Soufian Chairi 2x, Zakaria Bouadoua 2x, Adil Akanoui 2x, Mo Bellahcen 1x en het slotakkoord was voor keeper Arjan Bouwers die met een penalty de 0-13 voor zijn rekening nam.