Sponsors

Watergras Bax Zeefdruk

17 oktober 2009 18:15

Watergras pakt 3 belangrijke punten

Vrijdagavond 2 oktober mocht Watergras thuis aantreden tegen Bax Zeefdruk. Bax Zeefdruk heeft sinds dit seizoen een nieuw jong team wat niet heel sterk begonnen is aan de competitie. Watergras begon sterk met aanvallend spel wat werd beloond met een snelle voorsprong door de uitblinker van de wedstrijd Zakaria Bodouaou. Na de goal waren er veel kansen en was het wachten op de 2e goal die Mohammed Bellahcen uiteindelijk in de 12e minuut binnen tikte.

Na deze goal verslapte Watergras iets maar er werden nog voortdurend kansen gecreëerd. De afronding liet echter te wensen over en vlak voor rust werd er na een aanval niet snel genoeg omgeschakeld waardoor Bax een snelle counter kon uitspelen en de 2-1 binnen kon tikken.

Na de rust ging Bax meer druk vooruit zetten waardoor er meer ruimte ontstond in het spel en Watergras veel snelle counters uitspeelden. Dit resulteerde in nog 2 goals van Zakaria Bodouaou (4-1) maar de voorsprong had gezien de kansen velen malen groter moeten zijn echter stond de keeper van Bax een hele sterke wedstrijd te keepen.

4 minuten voor tijd was er nogmaals een snelle counter van Bax waardoor de stand nog op 4-2 kwam maar na deze goal ging Watergras direct even vol aanzetten met als gevolg dat uit een snelle goed uitgevoerde counter Soufiane Chairi z'n eerste competitiegoal kon meepikken en de eindstand op 5-2 bracht. Vrijdag 9 oktober speelt Watergras uit tegen OACN-Boys uit Spijkenisse.