Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Watergras wint ook bij Sevenstars

17 oktober 2009 18:15

Watergras heeft ook haar 2e wedstrijd in de competitie tot een goed einde gebracht. In Zoetermeer werd met 5-2 gewonnen van Sevenstars. Watergras had het erg lastig tegen de gastheren, een ultra defensief Sevenstars maakte het voor Watergras onmogelijk om uitgespeelde kansen te creëren. Sevenstars benutte wel meteen de 1e beste kans en leidde zo al snel in de wedstrijd met 1-0. Dit kwam niet ten goede aan de wedstrijd, Sevenstars verdedigde met man en macht en Watergras kon daar maar moeilijk doorheen, af en toe een speldenprikje maar geen echte kansen. Sevenstars werd een paar keer in de tegenstoot erg gevaarlijk, keeper Arjan Bouwers stond echter zijn mannetje en voorkwam verdere averij. In de 2e helft ging Watergras uit een ander vaatje tappen, het baltempo werd niet 1 maar 2 tandjes bij geschakeld. In een moordend tempo gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker en wellicht meer. Al snel kwam daar de verdiende treffer, Adil Akanioui had een mooie beweging in huis en scoorde. Watergras ging door, speelde een ijzersterke 2e helft en kwam op voorsprong via Zakaria Bodouaou. Watergras nam hier geen genoegen mee, gezien het wedstrijdbeeld en de geringe voorsprong. Het liep verder uit en deelde de genadeklap uit, na een prachtige pass van Tom Rietberg stelde Mo Bellahcen Zakaria Bodouaou in staat om zijn 2e te maken. Sevenstars kon hier niets tegenover zetten, het was een helft lang een onneembare vesting, maar na rust werd "de muur" gesloopt. Adil Akanioui scoorde nog tweemaal waardoor Watergras op 1-5 kwam, vlak voor tijd kon Sevenstars nog wat terug doen, dit bleek uiteindelijk alleen voor de statistieken. Watergras won zodoende ook haar 2e wedstrijd, en komt nu op 6 punten uit 2 wedstrijden.